FÖRETAGET
2008 startas One Design som är ett litet företag med stora visioner. Den ursprungliga verksamheten startades 1978 och har haft verksamhet i USA och Norge men huvudsakligen i Sverige. Våra uppdragsgivare har skickat oss över stora delar av Europa samt även Asien.

Peter Eriksson äger och driver företaget och har under åren haft uppdrag för ett stort antal företag och även i perioder varit anställd som projektledare / supervisor på bland annat Norska Bugge & Gjertsen cruise conversions AS 1997-1999 under denna period med projekt som        Konge shipet Norge, Skolskeppet Christian Radich, ombyggnaden av det Konglige slott i Oslo, Rikshospitalet Oslo.                                 Ombyggnad / renovering  av kryssnings fartyg samt nybyggnation av kryssningsfartyget M/S Voyger of the Seas, vid byggnationen värdens största kryssningsfartyg .

Idag gör vi alla, allt mer medvetna val. Det ska inte bara vara estetiskt tilltalande och personligt utan också innefatta praktiska och funktionella lösningar så att vår tillvaro blir så behaglig som möjligt.

Vårt mål är att alltid ligga steget före med det allra senaste i inredningstrender. Våra leverantörer består av både tryggt välrenommerade företag och nya pigga uppstickare.

Våra produkter består av ett exklusivt urval av inredning för såväl det egna hemmet som den offentliga miljön. För att kunna tillgodose våra kunder med produkter som passar varje persons önskemål har vi allt från det allra trendigaste till det klassiskt lantliga.

Vår specialitet är montering av textila golv och mattor över filt och spiklist. Denna verksamhet innefattar leverans och montage av mattor i såväl offentliga miljöer som privata hem.

Mattor installerade i trappor med eller utan trappstänger utgör en stor del av vår verksamhet.     

Vår produktion av avpassade mattor kommer under 2020 att introduceras som vårt exklusiva varumärke.

 Varmt välkommen att kontakta oss!

HISTORIA
Familjeföretag med start 1978.

MILJÖ
Företaget är medvetet inriktat på att hitta och samarbeta med miljöanpassade och kvalitativt bra leverantörer.

VISION
Att vara ett litet personligt företag med kunden i fokus.

AFFÄRSIDÈ
Utveckla, och leverera Interiörprodukter med god och jämn kvalitet till industri och handel.

 

Peter Eriksson

pe.onedesign@telia.com

+46(0)733 921816

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.